choose language: EN | HR RAGNI GROUP

GRUPA RAGNI izlaže na Light + Buildingu 2018

Grupa, koju vodi Ragni, okuplja mala i srednja poduzeća u vlasništvu obitelji i njene podružnice specijalizirane za solarnu rasvjetu, NOVEA ENERGIE, kao i dvije inozemne podružnice: Ragni Lighting, koji rade u SAD-u iz grada Denver i Ragni IC, instaliran u Mostaru, Bosna i Hercegovina, koji rade na Balkanu i Istočnoj Europi.

90-godišnji obiteljski posao ostvaruje svoje međunarodne ambicije
Kako je Ragni proslavio svoju 90. godinu postojanja 2017. godine, u kontekstu u kojem je privrženost na njen teritorij Côte d'Azura jača nego ikada, tvrtka nastavlja svoj međunarodni razvoj redovito sa novim inozemnim distributerima. Gotovo trideset ekskluzivnih partnera dijele marketing i prodaju svjetiljki Ragni diljem svijeta s Ragnijevim izvoznim odjelom. Uz snažnu prisutnost u Europi i na Bliskom istoku, dugoročne odnose s prekomorskim teritorijima, pažljivu i metodičnu izgradnju prodajne snage u Africi, GROUPE RAGNI se oslanja prije svega na njegove povijesne kvalitete: obiteljska i neovisna tvrtka, čiju izvoznu strategiju vodi Jean-Christophe Ragni, promiče jednostavne vrijednosti, temeljene na čovječanstvu, strasti za kreativnost, komercijalnu blizinu. Svaka zona svijeta ima svoje specifičnosti. Prilagodba svim tržištima i kulturama bitan je korak u izgradnji povjerenja i dobivanju narudžbi.

GROUPE RAGNI prvo računa na kvalitetu predloženih rješenja
Ali korporativna kultura, bez obzira koliko jaka, nije sve. Tehnologija osvjetljenja i kvaliteta ponuđenih proizvoda, zajedno s prilagođenim tehničkim studijama, u središtu su ovog uspjeha. NOVEA ENERGIES, stručnjak za autonomno osvjetljenje, donosi rješenja prilagođena sajmu, povezujući visoke performanse u upravljanju solarnom energijom s robusnim i tehnički optimiziranim rasvjetnim tijelima. Podružnica grupe, nakon 10 godina postojanja, pokazuje rast od preko 16% ove godine i odgovara na mnoge zahtjeve iz zemalja juga, posebno. Kako bi se suočili s sumnjivo sastavljenim kineskim proizvodima i pogreškama u određivanju veličine, tehničke studije provode se s najvećom pažnjom, a snažna prisutnost prodajnih predstavnika na gradilištu osigurava bliske odnose s kupcima kao onaj kojeg Ragni ima s kupcima francuskih zajednica.

Inovativna rasvjeta u središtu pozornosti za ovo izdanje
Četvrti put ove godine prisutan u Light + Buildingu, Ragni namjerava iskoristiti svoje snage izborom svojih najatraktivnijih svjetala, mješavinom tradicionalnih nadahnuća i najnovijim i najsuvremenijim tehnološkim novostima. Osim toga, prostor za kabinu bit će posvećen projektu Manarati koji je pokrenut u rujnu 2017. i okuplja međunarodni konzorcij za nabavu pametne rasvjete za grad Dubai. Ako je događaj jedinstvena prilika da grupa širi šire na svjetskom tržištu vanjskog rasvjete i unaprijedi kvalitetu svojih rješenja, Ragni je također da treba ući u nova poslovna partnerstva sa mladim sektorima u smislu moderne rasvjete kako bi očekivane i cijenjene stručnosti i proučavanog odgovora na trenutne izazove sektora.

GROUPE RAGNI: Dvorana 5.0 - Štand A30

Starije Novosti

RAGNI Group na sajmu u Frankfurtu - Nastupili smo na sajmu u Frankfurtu koji se održao od 30/03 do 04/04/2014 ...
VIŠE +
Novi Ragni IC Katalog - Pogledajte naš novi katalog i pronađite informacije o novim proizvodima tvrtke Ragni IC ...
VIŠE +

Projektantski odjel

Odjel za marketing i dizajn

Odjel za proizvodnju

 

 

 

 

NAŠI PARTNERI