choose language: EN | HR RAGNI GROUP

NAŠA EKSPERTIZA

Djelatnost
Od svog osnivanja, Ragni IC je uspio okupiti talentirane muškarce i žene, te iskoristiti mogućnosti koje nude inovativni materijali. Ovaj pristup je Ragni IC usvojio kao glavnu poslovnu politiku.

Dizajnerski odjel
Visokokvalificiran i visokoučinkovit, dizajnerski odjel je jedan od ključnih faktora za uspjeh tvrtke. Kako bi realizirali tehničke studije i odgovorili na natječaje, članovi njegovog tima se oslanjaju na kombinaciju stručnosti i profesionalizma. Njegovi dizajneri započinju kreativni proces istovremeno vodeći računa o tehnički aspektima.
Stručnjaci za fotometriju i optiku optimiziraju optičke sustave i distribuciju svjetla, dok su tehničari usmjereni na dizajn i mehanički razvoj. Strojarski inženjeri zatim, pomoću posebnih programa, testiraju mehaničku otpornost završenih komponenti. Svi oni konstantno prate nove tehnologije, ekološke zahtjeve i standarde, sve s ciljem poboljšanja postojećih i definiranja budućih proizvoda, kako bi se udovoljilo brizi ekološki osviještenih građana.

Marketing, grafički dizajn i komunikacije
Ovaj odjel zadužen za sliku tvrtke u javnosti, zahvaljujući različitim vještinama u računalnoj 2D i 3D grafici, marketingu i korporativnim komunikacijama obavlja različite zadaće. Organizira sudjelovanje tvrtke na poslovnim sajmovima, izrađuje letke, kataloge i radi vizualizaciju. Također, zadužen je za estetsku privlačnost Ragni IC proizvoda i zajedno s dizajnerskim odjelom stvara upečatljiv dizajn ili angažira nadarene vanjske dizajnere s ciljem ponude originalnih kreacija našim klijentima.

Od dizajna do gotovog proizvoda
Zahvaljujući udruženom marljivom radu svih odjela, Ragni IC dizajnira, proizvodi, promovira i nadzire cjelokupan asortiman proizvoda.

Komercijalni odjel
Ragni IC ima vlastiti komercijalni odjel, koji zastupa, promovira i prodaje proizvode Ragni IC branda.

Proizvodna jedinica
Ragni IC nadzire svaki korak proizvodnog procesa, zahvaljujući zastupljenosti različitih profesija unutar proizvodnog pogona. Ova samostalnost osigurava tvrtkinoj proizvodnji veću kvalitetu, konkurentnost i bolji odziv tržištu.

Najnovije tehnologije

Stručna radna snaga